Ai event
Events

6 kommende arrangementer om kunstig intelligens i foråret 2024

ejendom.com logo icon
Artikel af
ejendom.com team
Udgivet:
13 mar. 2024

Uanset om du er en erfaren AI-professionel eller blot nysgerrig på at udforske potentialet med data, kunstig intelligens, er der ingen mangel på spændende arrangementer i Danmark. Her får du seks interessante arrangementer, som foregår i Danmark i løbet af foråret:

 1. Hvordan kan AI ændre spillet i byggebranchen? - D.18. marts.
  Det er titlen og spørgsmålet der bl.a. bliver stillet på en workshop i næste uge, hvor deltagerne kan dele erfaringer og gøre hinanden klogere på, hvad byggeriet skal og kan bruge kunstig intelligens til. Der deles praktiske og virkelighedsnære løsninger og taler om de store visioner for kunstig intelligens i fremtiden.
  Læs mere og tilmeld dig HER

 2. AI Nordics Summit - D. 19. marts.
  Arrangementet søger at afsløre mysterierne om AI's indvirkning på tværs af industrierne og give håndgribelige indsigter for at navigere succesfuldt i det AI-drevne landskab. Oplev banebrydende præsentationer, samtaler og uvurderlige netværksmuligheder, mens du forbinder med branchekolleger og pionerer, der er med til at forme AI-revolutionen.
  Læs mere og tilmeld dig HER

 3. AI Founders Meetup - D. 3. april.
  AI-startup-fællesskabet i København vokser måned for måned! Her samles en gruppe af AI entusiaster til en tidlig aften med lidt drik øl, deling af viden, og får nogle nye bekendtskaber. Her vil der være et kort sæt 5-minutters mikro-snakke og derefter tid til samtaler og netværk med andre AI-grundlæggere.
  Læs mere og tilmeld dig HER

 4. Nordic AI in Media Summit 2024 - D. 9-10. april.
  Nordic AI in Media Summit 2024 markerer endnu et afgørende år i integrationen af kunstig intelligens (AI) inden for medieverdenen. Efter sidste års vellykkede arrangement vil branchefagfolk endnu engang samles for at udforske den stadigt voksende rolle, som AI spiller i medielandskabet. Læs mere og tilmeld dig HER

 5. Applied AI Nordics 2024 - D. 25. april.
  Den største samling af AI-entusiaster i Danmark. Dette event er sat til at være en dynamisk udforskning af de seneste trends og praktiske anvendelser af kunstig intelligens. Støttet af industriens ledere, herunder Crayon, KPMG, IBM, NTT Data, NVIDIA og Lenovo, hvor de samler erfarne talere for at dele indsigter om AI's indvirkning på virksomheder.
  Læs mere og tilmeld dig HER

 6. AI.Hub CPH - D. 28. maj.
  AI.Hub CPH er for dig, der synes AI er interessant og spændende, men du ikke nødvendigvis bruger det i din hverdag. Vi tager AI-snakken til et ikke-teknisk niveau, hvor vi hører og diskuterer, hvordan AI vil ændre fremtiden.
  Læs mere og tilmeld dig HER

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.