Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

IMG 2449

Færchfonden indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
19 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Færchfonden. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Færchfonden, så deres arbejde med driften af ejendommene nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Dronetjek webinar billede v5

TechBooster #4: Droneinspektion og 3D-modellering af bygninger

Events
06 feb. 2024

Deltag i det kommende afsnit af vores TechBooster webinar, hvor vi får vi besøg af DroneTjek, som vil præsentere deres innovative løsning til branchen og hvordan de hjælper forskellige aktører indenfor drift og vedligehold af ejendomme, med at spare tid og penge ved brug af droneteknologi og 3D-modellering af bygninger

Læs mere
Final

Melander & Dam indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam, så deres arbejde med tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, opgavestyring og CO2 beregninger nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Samsung AI Eco Bubble Launch 1

AI Washing - Alt hvad du behøver at vide

Nyheder
19 jan. 2024

AI-vask involverer at hævde, at et produkt anvender AI-teknologi, når det ikke gør det. Hvis leverandører fortsætter med at vaske kunstig intelligens, vil AI "bare" blive endnu et buzzword - hvilket vil mindske investorernes og offentlighedens tillid til teknologien.

Læs mere
Sangea & ejendom.com - Kim Sang Hansen, Tomas Zhang Mathiesen

SANGEA boligadvokat & ejendomsadministration indgår samarbejde med ejendom.com

Nyheder
10 jan. 2024

Sangea indgår et samarbejde med ejendom.com for at styrke samarbejdet mellem administratorer, rådgivere og bestyrelser i andels- og ejerforeninger.

Læs mere
Billede webinar 3 v3

TechBooster #3: Digital Miljø- og ressourcekortlægning

Events
04 jan. 2024

Deltag i det kommende afsnit af vores TechBooster Webinar, hvor Milva præsenterer hvordan digitalisering af ressourcekortlægninger på eksisterende bygninger kan gøre det lettere og billigere at imødekomme stigende dokumentationskrav for din ejendomsportefølje.

Læs mere
Software Provider Complete Controller

7 gode råd om valg af din nye IT- og softwareleverandør

Nyheder
02 jan. 2024

Med stigende nye digitale løsninger i ejendomsbranchen kan det være svært at navigere frem til den rette leverandør. Her får du 7 gode råd når du skal vælge dit it-system

Læs mere
Finalist proptech awards

ejendom.com er en af de bedste PropTech-løsninger i Norden 2024

Nyheder
15 dec. 2023

Den 1. februar afholdes prisuddelingen til Nordic PropTech Awards 2024. I år afholdes det i København, og har til formål at hylde teknologi og innovation i ejendomsbranchen. Vi er stolte og beærede over at være blandt de fire endelige finalister fra hele Norden!

Læs mere
WEBINAR billede v4

TechBooster #2: 3D scanning af bygninger med Next Dimension

Events
08 dec. 2023

Deltag i det kommende afsnit af vores TechBooster Webinar, hvor Next Dimension præsenterer hvordan brugen af 3D-scanningsteknologi kan være med til at optimere drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter for din ejendomsportefølje.

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.