Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

Ejendom com release notes

Release brev: Juni 2024

Releases
29 jun. 2024

Overblik over seneste forbedringer og nye funktioner i ejendom.com

Læs mere
IMG 4501

DOMINIA indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
21 jun. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos DOMINIA for at løfte den traditionelle vedligeholdelsesplan til et strategisk niveau, der sikrer en overskuelig, bedre leverance og værdiskabende udvikling af ejendomme til deres kunder.

Læs mere
CO2 mockup scenarie

Rockwools materialer kan nu søges frem i ejendom.com

Nyheder
09 jun. 2024

Nyt samarbejde med Rockwool omkring dataudvekling, hvor du kan finde Co2 tal, priser og generelle informationer på deres materialer til dit næste byggeprojekt.

Læs mere
Ejendom com release notes

Release brev: Maj 2024

Releases
17 maj 2024

Overblik over seneste forbedringer og nye funktioner i ejendom.com

Læs mere
Ejendom benaco digital tvilling integration

Digitale tvillinger til smartere bygningsdrift i ejendom.com

Platform
03 maj 2024

Med digitaliseringen af ​​byggeriet er der opstået nye muligheder for at effektivisere både inspektions- og vedligeholdelsesarbejde i forbindelse med både bygninger og anlæg. Sensorer kan registrere og levere data i realtid om nærmeste alle aspekter af en bygning. Digitale bygningsmodeller koblet med data i realtid er grundlaget for arbejdet med digitale tvillinger. Det er visionen og tanken for ejendom.com.

Læs mere
IMG 2579

Hupfeld Ejendomsadministration indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
30 apr. 2024

Hupfeld Ejendomsadministration indgår aftale med ejendom.com for at styrke samarbejdet mellem administrationen, de byggetekniske rådgivere og ejendomsejerne. Igennem ejendom.com er der et ønske om at sætte mere strøm til tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner og datatilgængelighed til at hjælpe, rådgive og træffe de rigtige bæredygtige og økonomiske beslutninger i fælleskab.

Læs mere
Energi hoj2 1

Digital Håndbog for Energikonsulenter

Nyheder
24 apr. 2024

Energistyrelsen har lanceret deres nye hjemmeside for den digitale Håndbog. Her har Energimærkningsordningen arbejdet med at opdatere og forbedre den digitale Håndbog for Energikonsulenter. Gennem bl.a. brugertest og input fra energikonsulenter og kvalitetsansvarlige har de nu implementeret en ny hjemmeside - HBemo.dk og har til formål at gøre det nemmere at anvende den digitale Håndbog i energikonsulenternes arbejde med energimærkning af bygninger.

Læs mere
Techbooster woodsense v5

TechBooster #5: Monitorering af trækonstruktioner med fugtmåler teknologi

Events
12 apr. 2024

Deltag i det kommende TechBooster webinar torsdag d. 16. maj kl. 13:00-13:30, hvor vi får besøg af Thijs fra Woodsense til en præsentation af deres innovative løsning til ejendoms- og byggebranchen.

Læs mere
Energimaerke bgr

Få tilskud til energirenoveringspuljen 2024

Nyheder
12 apr. 2024

Energirenoveringspuljen varetager de dele af bygningspuljen, som ikke omhandler udskiftning af varmekilden til varmepumpen. Det svarer til cirka 30 procent af hele bygningspuljen og omfatter omkring 102 millioner kroner. Man kan få tilskud til forbedringer af bygningens klimaskærm og optimering af bygningens drift

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.