Ejendom benaco digital tvilling integration
Platform

Digitale tvillinger til smartere bygningsdrift i ejendom.com

1666986012608
Artikel af
Onur Bas
Udgivet:
03 maj 2024

I et samarbejde med en international 3D softwareleverandør, Benaco, og et dansk 3D rådgivende ingeniørfirma, Next Dimension, er det nu blevet muligt at integrere og visualisere 3D scanninger direkte til ejendom.com.

Med digitaliseringen af ​​byggeriet er der opstået nye muligheder for at effektivisere både inspektions- og vedligeholdelsesarbejde i forbindelse med både bygninger og anlæg. Sensorer kan registrere og levere data i realtid om nærmeste alle aspekter af en bygning. Digitale bygningsmodeller koblet med data i realtid er grundlaget for arbejdet med digitale tvillinger. Det er en mission vi ønsker at understøtte og tilbyde til vores kunder i ejendom.com.

Samarbejdet med Benaco og Next dimension
Vi indgik i det første samarbejde med en international 3D softwareleverandør, Benaco, og et dansk 3D rådgivende ingeniørfirma, Next Dimension, hvor deres arbejde med optagelse af 3D scanninger af bygninger blev integreret direkte ind i ejendom.com. Teknologien og integrationen tillader en hurtig fremvisning direkte i platformen med de underliggende data, observationer og kommentarer fra 3D scanningen.

Fremover vil man være i stand til at oprette opgaver direkte ind i 3D scanningen og automatisk genkende samt oprette alle typer af opgaver ved hjælp af kunstigt intelligens og dataanalyse i sammenspil med ejendom.com.

Vi inviterer andre 3D softwareleverandører til et samarbejde
I en tid med stigende fokus på effektivitet og digitalisering, ønsker ejendom.com at integrere med lignende 3D leverandører for at bringe automatisering og avanceret 3D-teknologi sammen for at optimere drift og vedligeholdelse af bygninger. Hvis man er interesseret i en dialog omkring dette, så er man velkommen til at kontakte os HER

Hvad er den digitale tvilling?
Den digitale tvilling er en levende digital model af en bygning, som følger bygningen gennem hele dens levetid. Ved hjælp af sensorer, der sender realtidsdata til modellen, viser den digitale tvilling et aktuelt og opdateret billede af en bygnings tilstand. En digital tvilling kan give viden om alt fra, hvornår en pære skal udskiftes eller en udsat flade efterses, til hvornår hele bygningsdele skal renoveres.

Den digitale tvilling fødes ofte allerede med planlægningen af et byggeri. Her er det målsætningen, at BIM-modeller skal ligge til grund for design, beregninger og planlægning og understøtte hurtigt og gnidningsfrit byggeri. Byggeriet vil således sideløbende vokse og blive til både i den fysiske og den virtuelle verden.

Forneden kan du se en kort video på en 3D gennemgang fra Benaco

Ejendom benaco digital tvilling integration

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.