IMG 2679 1
Presse

CEJ indgår samarbejde med ejendom.com

ejendom.com logo icon
Artikel af
ejendom.com team
Udgivet:
08 apr. 2024

Digitalisering, gennemsigtighed og måden vi deler og arbejder med bygningsdata skal ændres, hvis vi skal træffe de rigtige økonomiske og bæredygtige beslutninger sammen med vores kunder. Derfor har en af de største ejendomsadministrationsselskaber, CEJ Ejendomsadministration, indgået samarbejde med ejendom.com.

Gennem det nye samarbejde får CEJ’s medarbejdere adgang til en digital platform, der tilbyder fuld funktionalitet over bygningsdata og måden man foretager bygningssyn, vurderinger, anbefalinger og budgetteringer for ejendomme. Ligeledes kan CEJ’s kunder nemt få adgang til alle oplysningerne om deres portefølje og sammenkoble vedligeholdelsesplanen med de tekniske observationer og anbefalinger fra CEJ via et login. Det gør, at CEJ kan generere investeringsplaner, der både på kort og lang sigt giver svar på, hvordan man optimerer på både energi, miljø og økonomi.

Christian Overgaard, teknisk chef, CEJ, fortæller:

Vi har været i en god og grundig dialog med både ejendom.com og vores kunder omkring mulighederne inden for området med drift og vedligehold. Her ønsker vi at fastholde vores fokus på kvalitet og evne i at skabe værdi for både vores medarbejdere og kunder. Her passer ejendom.com rigtigt godt ind, og vi glæder os til et langt og godt samarbejde herfra.


Om CEJ Ejendomsadministration

CEJ er blandt de største ejendomsadministrationsselskaber og leverer på kvalitet, stabilitet og evne til at skabe værdi for sine medarbejdere og kunder. Det er med til at bidrage til deres fremgang gennem de sidste mange år. Kombinationen af branchens højeste kundetilfredshed og deres stabile medarbejderstab har været omdrejningspunkt for CEJ og i deres arbejde med at administrere en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og investorer i hele Danmark.

Tomas Zhang Mathiesen, adm. direktør, ejendom.com uddyber betydningen af samarbejdet med CEJ som startup:

Der bliver ikke skabt mange arbejdspladser i Danmark, hvis ikke de store virksomheder udviser tillid og inviterer startups til at byde ind, og her er CEJ med til at gøre en stor forskel i at tiltrække nye it-talenter, skabe arbejdspladser og drive digitaliseringen i branchen i fællesskab. Vi er meget stolte over dette samarbejde, og vi glæder os til at være en del af CEJ’s digitaliseringsrejse samt bidrage med vores tekniske kompetencer.

Første skridt i samarbejdet er allerede i gang, hvor en række medarbejdere, foreninger og kunder vil få glæden af platformen og de underliggende data i samspil med CEJ’s faglighed. Derefter er planen, at ejendom.com skal kunne tilbydes til alle CEJ’s kunder.

Læs mere om CEJ Ejendomsadministration HER

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.