IMG 4501
Presse

DOMINIA indgår samarbejde med ejendom.com

ejendom.com logo icon
Artikel af
ejendom.com team
Udgivet:
21 jun. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos DOMINIA for at løfte den traditionelle vedligeholdelsesplan til et strategisk niveau, der sikrer en overskuelig, bedre leverance og værdiskabende udvikling af ejendomme til deres kunder.

DOMINIA

DOMINIA er et rådgivende ingeniørfirma og leverer ydelser inden for alle ingeniørdiscipliner, der naturligt hører til byggeri af boliger, institutioner og erhverv. De er specialister i alle dele af det almene boligbyggeri, bæredygtigt byggeri samt miljøsanering.

DOMINIA leverer teknisk rådgivning inden for konstruktioner, el, vvs, energi, bæredygtighed, bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og miljøsanering. Vi har kompetencerne, erfaringerne og kapaciteten til at levere rådgivning af høj kvalitet i hele spektret af nybyggeri, ombygning og renovering fra storskala byggeri og helhedsplaner til de mindre detailopgaver.

Andreas Borch-Hansen, Direktør hos DOMINIA, fortæller;

"Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vi ønsker at bidrage med vores ydelser af høj faglig kvalitet i alle områder, inklusiv innovation og digitalisering, samt lægger vægt på gode relationer til både samarbejdspartnere, bygherre og brugere".

Ligeledes udtaler vores adm. direktør, Tomas Zhang Mathiesen omkring samarbejdet;

"Vi har været i dialog med DOMINIA helt fra starten, hvor ejendom.com mest blev brugt til at modtage rigtige gode inputs fra Andreas og hans team. Den tillid og professionalisme vi blev mødt med hos DOMINIA skaber en stor motivation og loyalitet. Vi glæder os til et langt og godt samarbejde, hvor vi kan gengælde den tillid og blive bedre sammen"

Historien om DOMINIA

DOMINIA Rådgivende Ingeniører bygger på en 90 år lang historie, der startede inden for den almene boligsektor. I dag er DOMINIA specialiseret i bæredygtige og fremtidssikrede løsninger inden for nybyggeri, renovering og transformation samt bygger både for den almennyttige boligsektor, den offentlige og private bygherre.

Det hele begyndte tilbage i 1931, da KAB besluttede at oprette A/S DOMINIA til at håndtere alt deres projekteringsarbejde. De efterfølgende årtier var det derfor DOMINIA, der forestod alt teknisk rådgivning til KAB, både hvad angår arkitektur (med enkelte undtagelser) og hvad angår ingeniørarbejde. Et af de første byggerier som DOMINIA stod bag var Søndergården på Middelgrundsvej på Amager. Herefter fulgte byggerier som Fortunen i Lyngby, Nyelandsvej på Frederiksberg og Danmarks første højhusbyggeri, ikoniske Bellahøj.

Læs mere om DOMINIA HER

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.