IMG 2579
Presse

Hupfeld Ejendomsadministration indgår samarbejde med ejendom.com

ejendom.com logo icon
Artikel af
ejendom.com team
Udgivet:
30 apr. 2024

En aftale med ejendom.com for at styrke samarbejdet mellem administrationen, de byggetekniske rådgivere og ejendomsejerne. Igennem ejendom.com er der et ønske om at sætte mere strøm til tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner og datatilgængeligheden for at hjælpe, rådgive og træffe de rigtige bæredygtige og økonomiske beslutninger for andels- og ejerforeninger.

Hupfeld Ejendomsadministration

Hupfeld Ejendomsadministration er en del af Hupfeld advokatanpartsselskab som holder til i den smukke patriciervilla fra 1935, beliggende på Viemosevej 62 i Rødovre. Her forestår og tilbyder de:

  • Administration af andels- og ejerforeninger, herunder bl.a. stiftelse/etablering, byggesager inkl. offentlig byfornyelse og alle forhold i relation til andelsboligforeninger og ejerforeninger.
  • Rådgivning til andels- og ejerforeninger og har et indgående kendskab og en særlig ekspertise i forbindelse med at bistå ved privates køb af andelslejligheder.
  • Rådgivning til en række mellemstore og mindre erhvervsvirksomheder om især selskabsretlige forhold samt øvrig juridisk bistand af relevans for virksomheden.

Samarbejdet med ejendom.com

I et samarbejde med ejendom.com ønsker Hupfeld ejendomsadministration at tilbyde deres foreninger muligheden for at få digitale tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner til at styrke dataejerskabet og formidlingen af tekniske viden og dokumentation fra byggetekniske rådgivere til bestyrelserne.

Hupfeld Ejendomsadministration vil ligeledes være i stand til at få en adgang, på vegne af foreningerne, og dermed sikrer, at de altid er opdateret på seneste udgaver, kommende byggesager og på forkanten til at hjælpe bestyrelserne i sammenspil med rådgiverne.

Andreas Elleby, Advokatfuldmægtig hos Hupfeld Ejendomsadministration, fortæller:

"At styrke den digitale transformation af ejendomsbranchen er en fornøjelse. Ejendom.com er med til at gøre det nemt for os som administrator at hjælpe og bistå vores foreningerne med at udnytte den digitale verdens muligheder til at sikre dem en optimal drift af deres bygninger. Vi glæder os til, at tage ejendom.com's digitale platform til os og sammen skabe værdi for boligforeningerne"

Vi ser frem til et godt og langt samarbejde herfra.
Læs mere om Hupfeld Ejendomsadministration HER

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.