Ejendom com release notes
Releases

Release brev: Maj 2024

1712606776005
Artikel af
Puya Kashkouli
Udgivet:
17 maj 2024

Hermed et overblik over nyeste funktioner og forbedringer for Maj 2024. Ved spørgsmål eller ønske om en gennemgang, så er man velkommen til at kontakte os. Tak for tålmodigheden!

Nye funktioner

 • Ændring af procentsatser
  Ny indstilling under ”organisationsindstillinger” hvor man selv kan indstille egne honorar og procentsatser på firma og ejendomsniveau. Ligeledes kan man også fjerne dem fra vedligeholdelsesplanen hvis man ikke ønsker at de skal være synlige. Dette gælder for uforudsete omkostninger, rådgiverhonorar og afsat til administration
 • Digitale tvillinger
  Integration til 3D scanninger og arbejde med digitale tvillinger hvis man benytter Benaco som software og 3D-scanningssystem eller andre leverandører. Denne funktion vises i en demoversion i ejendom.com og med muligheden for en aktivering ved integration til andre 3D leverandører.

 • PDF udtræk med dynamisk delbart link
  Eksportering af PDF foregår nu via en popup/dialogboks, hvor man starter genereringen af en ny PDF. Derudover kan man se tidligere genereret PDF og dele det via URL linket. (en ejendom kan kun have 1 PDF liggende og hvis man generer en ny ud fra seneste data vil denne overskrive den gamle).

Nye forbedringer

 • Opgradering af upload og redigering af dokumenter
  Ved upload af dokumenter, under opgaverne, har vi nu givet funktionen en opgradering. Du kan nu direkte redigere dokumentet med navn, beskrivelse og dato samt andre detaljer. Ligeledes kan man kopier linket og dele dokumentet med eksterne brugere uden et behov for at have en bruger.
 • Automatisk indhentning af nye data fra BBR/Datafordeler
  På samme måde som vi allerede henter stamdata fra BBR i dag, så hentes der nu automatisk data på bygningsejer/-e, bygningens administrator/-e og transaktionsdata, pris og værdi af bygningerne.
 • Ændring af "bygning" og "ejendom"
  For at gøre det mere tydeligt og brugervenligt, så ændrer vi navnet på felterne ”Bygninger” og ”Ejendom”. Fremover hedder de ”Indstillinger” og "Ejendom", hvor du kan se alle stamoplysninger og foretage nuværende og fremtidige indstillinger for ejendomme og bygninger.
 • Nyt Dashboard til projektledere og mere
  Nyt dashboard der viser et overblik over de antal ejendomme og bygninger, som man er selv er koblet på som projektleder. Ligeledes under ”Hjem” knappen er der et nyt KPI tal for ”antal bygninger” fra porteføljen,
 • Hurtigere oprettelse af opgaver i farten
  Det skal være hurtigere, med få klik og handlinger, når man opretter opgaver på farten. Derfor har vi har næsten fjernet alle de obligatoriske felter under opgaveoprettelsen, så man kun skal tage stilling til få ting for at oprette opgaver i farten.
 • Hurtigere udtræk og optimering af PDF udtræk og filer
  Det kan oftest tage længere tid at foretage et udtræk af tilstandsrapporten eller åbne dokumenter hvis de indeholder mange billeder og data. Nu er det blevet hurtigere at trække PDF filer ud med en optimering og komprimering i filstørrelser.

 • Forbedring af Excel udtræk af vedligeholdelsesplanen
  De mange ekstra kolonner som kom med i udtrækket er nu fjernet, så man kun har data og en Excel fil med de korrekte kolonner og indhold.

 • Bedre design af pristabeller i opgaverne
  En forbedring af visualiseringen, navigeringen og håndteringen af pristabellerne under opgaverne.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.