CO2 mockup scenarie
Nyheder

Rockwools materialer kan nu søges frem i ejendom.com

1666986012608
Artikel af
Onur Bas
Udgivet:
09 jun. 2024

I et samarbejde med ROCKWOOL, har ejendom.com succesfuldt integreret ROCKWOOL's materialer i vores digitale modul; Materialebank til at foretage Co2 og prisberegninger på dit næste byggeprojekt.

I en tid, hvor bæredygtighed er i højsædet, er digitalisering i bygge- og ejendomsbranchen blevet afgørende for at opnå grønnere og mere effektive løsninger. Lov om klimakrav på nybyggeri er her for at blive, og det er kun et spørgsmål om tid før det også bliver gældende ved større renoveringer på eksisterende ejendomme.

Vores digitale modul; Materialebank, skal være med til at forebygge og imødekomme disse lovkrav. Modulet gør det muligt at oprette scenarier og sammenligne CO2-udledningen på materialer med produktspecifikke EPD'er samt sammenligne priser baseret på producents prissætninger.

Materialedata fra Rockwool

Senest har verdens førende producent af stenuldsbaserede løsninger, ROCKWOOL, fået implementeret deres materialer ind i vores materialebank med udgangspunkt i deres miljøvaredeklarationer og produktpriser. Deres førende produktkatalog i en kombination med vores visuelt stærke og brugervenlige materialebank, skal være med til gøre det nemt for brugerne at fremsøge materialeoplysninger fra Rockwool.

Co2, pris og materialedata i ét sted

I ejendom.com ønsker vi at bidrage til Co2 agendaen ved større byggeprojekter og renoveringer. Dette skal ske via datadeling med andre materialeleverandører, som skal være med til styrke vores materialebank med flere materialeoplysninger og Co2 data.

Formålet er, at gøre det lettere for de byggetekniske rådgivere og ejendomsejere at træffe de rigtige bæredygtige og økonomiske beslutninger når de skal vælge materialer til deres fremtidlige renoverings- og byggeprojekter. Ligeledes skal de være i stand til at dokumentere deres Co2 vedligeholdelsesplan ét sted.

Vi søger andre materialeleverandører

Vi stræber efter at samarbejde med andre leverandører, så vi kan udstille flere materialer i vores materialebank. Hvis du er interesseret i et samarbejde eller høre mere omkring det, så skriv til os på info@ejendom.com.

Læs mere om vores Materialebank HER

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.