Software Provider Complete Controller
Nyheder

7 gode råd om valg af din nye IT- og softwareleverandør

1712606776005
Artikel af
Puya Kashkouli
Udgivet:
02 jan. 2024

IT-løsninger er afgørende for virksomheder og forbrugere, da den rette softwareløsning kan øge effektiviteten og optimere processer. Med stigende nye digitale løsninger i ejendomsbranchen kan det være svært at navigere frem til den rette udbyder. Her får du 7 afgørende faktorer der bør inddrages, når du skal vælge din næste IT-leverandør.

Vi har samlet 7 gode råd til, hvad du skal være opmærksom på når du skal vælge nye IT-systemer til din virksomhed:

  1. Kundesupport: Undersøg om leverandøren tilbyder tilgængelig, hurtig og stabil kundesupport. Kan de kontaktes gennem flere supportkanaler og reagerer de i rimelig tid med dokumentation?
  2. Databehandleraftale: Foreligger der en klar databehandlersaftale med tydelige politikker der overholder branchestandarder, de gældende lovgivninger om hvem der ejer og behandler dine oplysninger?
  3. Finansiel stabilitet: Har leverandøren en stabil økonomi eller funding der sikrer, at de kan opretholde kvaliteten af deres services?
  4. Erfaring og reference Har leverandøren erfaring i branchen og kendskab til dine processer og aktiviteter med lignende kunder? Indhent gerne dine egne referencer på udvalgte kunder fra leverandøren.
  5. Brugervenlighed og design: Er IT-løsningen brugervenlig og intuitiv for dine medarbejdere og kunder? Ligeledes er udseende og design vigtige elementer, hvis du køber kundevendte løsninger, da det skal afspejle den samme kvalitet og standard hos din virksomhed.
  6. Prøveperiode: Det kan være en god ide at indgå en kort prøveperiode eller aftale hvis du ikke er helt overbevist. I perioden kan du teste leverandøren og jeres samarbejde forud for en længerendevarende aftale.
  7. Åbenhed, tillid og medindflydelse: Åbenhed, tillid og medindflydelse skaber de bedste forudsætninger for en vellykket samarbejde og implementering. Derfor er det vigtigt, at leverandøren hele tiden er åben og ærlig i sin kommunikationen og løbende orienterer om, hvad der skal ske, hvornår det sker og hvad du får af funktioner.

Ved at tage højde for disse væsentlige faktorer kan du træffe en mere informeret beslutning, når du vælger din næste IT-leverandør. I ejendom.com ønsker vi selv at efterleve ovenstående punkter, og vi påtager os gerne en rolle for at bidrage med inputs til valg af andre IT-leverandører hos vores kunder.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.