Omni Billede
Kundecase

Kundecase: 25% hurtigere arbejdsgange hos Omni Bygningsrådgivning

Adam Quist Karup 2
Artikel af
Adam Quist Karup
Udgivet:
19 okt. 2023

ejendom.com har haft fornøjelsen af at understøtte Omni Bygningsrådgivning i deres digitaliseringsrejse som en af de første på platformen.

Julie og Thomas grundlagde Omni Bygningsrådgivning i 2020, og har tilsammen over 20 års erfaring i branchen. Deres spidskompetence er byggeteknisk rådgivning på eksisterende ejendomme, hvor de yder rådgivning, udarbejdelse af tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, bygningssyn, tekniske notater og meget mere. Deres primære kundegruppe er andels- og ejerforeninger, og derfor er ejendom.com’s platform et oplagt værktøj til det arbejde de udfører.

Omni Bygningsrådgivning har siden maj 2022 været en del af ejendom.com med ønsket om at anvende og imødekomme digitale løsninger hos dem selv, deres foreninger, administratorer samt investeringsselskaber. Her ramte ejendom.com præcis dét behov og det har tilført stor værdi til alle de involverede parter ude hos virksomheden. Som nystartet rådgivende ingeniørvirksomhed anså de vores platform som en oplagt mulighed for at effektivisere og digitalisere deres arbejdsgange indenfor andels- og ejerforeninger. Som rådgivende ingeniører leverer Omni Bygningsrådgivning blandt andet tekniske gennemgange af ejendomme og komplette tilstandsvurderinger samt vedligeholdelsesplaner. Denne ydelse kan tage mellem 15-30 timer pr. ejendom.

Brugervenlighed og design var afgørende

Da Omni Bygningsrådgivning skulle vælge et digitalt værktøj, var brugervenligheden og den visuelle præsentation for medarbejderne og kunderne af højeste prioritet. Værktøjet skulle afspejle selvsamme kvalitet, deres service og arbejde med tilstandsvurderinger byder på. Valget af system skulle derudover baseres på, om det skabte overblik over ejendommens tilstand, byggesagerne og ejendomsdata samlet i ét sted og med få klik. Hertil skulle det også være et system, hvor både teknisk kyndige og mindre teknisk kyndige, nemt og intuitivt kan navigere i systemet.

Omni Citat
Julie Norus og Thomas Hyldgaard, partnere i Omni Bygningsrådgivning.

Digital adgang til bestyrelserne i andels- og ejerforeninger
Ved hjælp af ejendom.com kan Omni Bygningsrådgvining tilbyde bestyrelserne i andels- og ejerforeninger en digital adgang til at se deres tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan fremfor at modtage PDF- og Excel-filer. Her sikrer de, at viden og data ikke går tabt ved løbende udskiftninger i bestyrelsen. Tilmed sikres et komplet overblik over alle kommende byggesager, udgifter og anbefalinger fra Omni Bygningsrådgivning. Når Omni modtager kommentarer fra bestyrelserne, nævner de om ejendom.com, at løsningen er overskuelig, brugervenlig, intuitiv og lækker.

25% hurtigere og optimering af arbejdsgange
I gennemsnit tager det cirka 15-30 timer at udarbejde selve tilstandsrapporten og vedligeholdelsesplanen når først dataene og vurderingerne er blevet foretaget og indsamlet. Platformens skabeloner, værktøjer og integrationer med andre offentlige systemer, har for Omni resulteret i en tidsbesparelse på 25% på deres arbejdsgange. Hertil blev vi glade for at høre, at flere henvendelser og kunder er gået til Omni Bygningsrådgivning, hvor ejendom.com har haft en betydning og rolle. Deres kunder og medarbejdere udtrykker glæde ved løsningen, og vi er i ejendom.com meget stolte over deres positive resultater ved brug af platformen.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og glæder os til at følge deres succes. Læs mere om Omni Bygningsrådgivning her.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.