Topdahl ApS kundecase billede
Kundecase

Kundecase: Digitalisering fremmer arbejdsglæden hos Topdahl

Adam Quist Karup 2
Artikel af
Adam Quist Karup
Udgivet:
20 nov. 2023

ejendom.com har haft fornøjelsen af at understøtte Topdahl's digitaliseringsrejse, som pionerer platformen. Samarbejdet har for Topdahl resulteret i et bedre overblik over deres opgaver, hurtigere arbejdsgange og glade medarbejdere.

Topdahl ApS blev grundlagt i 2006 og består i dag af omkring 20 ansatte, heriblandt rådgivende ingeniører, energirådgivere og arkitekter. Virksomheden tager sig både af større og mindre renoveringsprojekter, tilbygninger og byfornyelser, og har stor erfaring indenfor rådgivning af andels- og ejerforeninger samt for offentlige bygherrer og privatpersoner. Hermed er ejendom.com og platformen et oplagt værktøj for Topdahl, som ønskede overblik og bevaring af data på deres sager.

Topdahl har siden maj 2022 anvendt ejendom.com, da virksomhedens størrelse og vækst har øget vigtigheden af et samlet overblik over de ejendomme der arbejdes på. ejendom.com skaber muligheden for, at Topdahl kan dele opgaver, tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner med ejendommens bestyrelse og administration, samtidig med at historikken bevares. Topdahl angiver disse behov som væsentlige for deres overgang til et digitalt værktøj, og udtrykker tilmed tilfredshed ved platformens brugervenlighed og dynamiske opgavestyring.

Som rådgivende ingeniører yder Topdahl blandt meget andet tekniske gennemgange af ejendomme og levering af en komplet tilstandsvurdering samt en 10-års vedligeholdelsesplan til ejer- og andelsforeninger. Med analoge arbejdsmetoder kan denne ydelse tage omkring 20 timer per vurdering.

Prioritering af digitalisering og opgavestyring
For Topdahl var digitaliseringen af tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner af høj prioritet. De havde et ønske om at bevæge sig væk fra papirarbejde, Word-dokumenter og Excel-ark. Digitaliseringen af disse opgaver ved brugen af ejendom.com har især vakt begejstring blandt Topdahls yngre medarbejdere som siger, at deres arbejde går hurtigere og er nemmere. Dette skyldes løsningens brugervenlighed, integrationer med offentlige databaser og at den er udviklet i samarbejde med rådgivende ingeniører.

Michael Citat NY
Michael Øster, partner og bygningskonstruktør i Topdahl.

Deling af data og digitale adgange
For Topdahl var også videregivning af deres professionelle viden til kunderne af høj prioritet. Platformen gør det muligt at give kiggeadgange til bestyrelser i den pågældende boligforening. Bestyrelserne siger om løsningen, at de er glade for den digitale adgang, så de slipper for at orientere sig i fysiske ark og PDF-filer. De er tilmed glade for deling af data på platformen, især ved udskiftning af bestyrelse, administrator eller lignende, da en ny brugeradgang blot skal oprettes. Hermed sikrer platformen gennemsigtighed og let tilgængelige data, på det tidligere og planlagte arbejde på ejendommen, hvilket er til gavn for Topdahl, deres kunder og samarbejdspartnere.

Digitalisering sparer tid
Efter Topdahl valgte ejendom.com som værktøj tager udarbejdelsen af rapporter nu i gennemsnit 15 timer per vurdering. Før var gennemsnittet 22 timer, og det svarer til, at Topdahl har vundet en tidsbesparelse på næsten 30%. Tidsbesparelsen skyldes blandt andet platformens dynamiske værktøj, integrationer med andre offentlige systemer, og arbejdsgangene samlet i ét system.

ejendom.com ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og glæder sig til at følge Topdahls videre succes. Læs mere om Topdahl her.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål, brug for personlig hjælp eller rådgivning, så står vi altid klar. Her er dine muligheder

Book en demo - 2 timer

Fra du har booket en demo, til du har fået en mail fra os

Mail - 5 timer

Fra du har skrevet en mail, til du har fået et svar retur

Send mail

Chat - 5 minutter

Fra du har skrevet i chatten, til du har fået et svar retur. Her kan du godt nå at hente en kop kaffe måske

Start chat

Opkald - 50 sek.

Fra du har ringet, til vi tager telefonen eller ringer tilbage mellem 8:00-16:00

Start opkald

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.