Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

CO2 mockup scenarie

Rockwools materialer kan nu søges frem i ejendom.com

Nyheder
09 jun. 2024

Nyt samarbejde med Rockwool omkring dataudvekling, hvor du kan finde Co2 tal, priser og generelle informationer på deres materialer til dit næste byggeprojekt.

Læs mere
Energi hoj2 1

Digital Håndbog for Energikonsulenter

Nyheder
24 apr. 2024

Energistyrelsen har lanceret deres nye hjemmeside for den digitale Håndbog. Her har Energimærkningsordningen arbejdet med at opdatere og forbedre den digitale Håndbog for Energikonsulenter. Gennem bl.a. brugertest og input fra energikonsulenter og kvalitetsansvarlige har de nu implementeret en ny hjemmeside - HBemo.dk og har til formål at gøre det nemmere at anvende den digitale Håndbog i energikonsulenternes arbejde med energimærkning af bygninger.

Læs mere
Energimaerke bgr

Få tilskud til energirenoveringspuljen 2024

Nyheder
12 apr. 2024

Energirenoveringspuljen varetager de dele af bygningspuljen, som ikke omhandler udskiftning af varmekilden til varmepumpen. Det svarer til cirka 30 procent af hele bygningspuljen og omfatter omkring 102 millioner kroner. Man kan få tilskud til forbedringer af bygningens klimaskærm og optimering af bygningens drift

Læs mere
117390

3 vigtige initiativer til ejendomsbranchen fra regeringens nye digitaliseringsstrategi

Nyheder
06 apr. 2024

Med regerings nye digitaliseringsstrategi, har de introduceret 25 nye konkrete initiativer med fokus på at sikre udviklingen mod en bedre digital fremtid for danske borgere og virksomheder. Vi har udvalgt de 3 initiativer som vi mener har en vigtig relevans i forhold til den digitale udvikling i ejendomsbranchen.

Læs mere
Samsung AI Eco Bubble Launch 1

AI Washing - Alt hvad du behøver at vide

Nyheder
19 jan. 2024

AI-vask involverer at hævde, at et produkt anvender AI-teknologi, når det ikke gør det. Hvis leverandører fortsætter med at vaske kunstig intelligens, vil AI "bare" blive endnu et buzzword - hvilket vil mindske investorernes og offentlighedens tillid til teknologien.

Læs mere
Sangea & ejendom.com - Kim Sang Hansen, Tomas Zhang Mathiesen

SANGEA boligadvokat & ejendomsadministration indgår samarbejde med ejendom.com

Nyheder
10 jan. 2024

Sangea indgår et samarbejde med ejendom.com for at styrke samarbejdet mellem administratorer, rådgivere og bestyrelser i andels- og ejerforeninger.

Læs mere
Software Provider Complete Controller

7 gode råd om valg af din nye IT- og softwareleverandør

Nyheder
02 jan. 2024

Med stigende nye digitale løsninger i ejendomsbranchen kan det være svært at navigere frem til den rette leverandør. Her får du 7 gode råd når du skal vælge dit it-system

Læs mere
Finalist proptech awards

ejendom.com er en af de bedste PropTech-løsninger i Norden 2024

Nyheder
15 dec. 2023

Den 1. februar afholdes prisuddelingen til Nordic PropTech Awards 2024. I år afholdes det i København, og har til formål at hylde teknologi og innovation i ejendomsbranchen. Vi er stolte og beærede over at være blandt de fire endelige finalister fra hele Norden!

Læs mere
Ung i Ejendom 2023 - estate media - ejendom.com - Henrik Boelsmand

Ung i Ejendom: ejendom.com er blandt årets talentliste 2023

Nyheder
04 dec. 2023

Årets talenter er fundet. Blandt mere end 100 indstillinger har en jury nu udvalgt de 35 talenter, der er kommet på årets talentliste. Heriblandt vores Henrik

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.