Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

Nordic facility management ejendom com

Nordic Facility Solutions indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
12 mar. 2024

Nordic Facility Solutions er en virksomhed, som tilbyder forskellige ydelser, indenfor Facility Management området. De beskæftiger sig hovedsageligt med indeklima, belysning, energioptimering, teknik og styring i bygninger, herudover planlægning, styring og drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Læs mere
Mellemfolkeligt Samvirke x ejendom com

Mellemfolkeligt Samvirke indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 mar. 2024

Mellemfolkeligt Samvirke er en bevægelse, der kæmper for en mere retfærdig og bæredygtig verden. En verden uden diskrimination, klimakrise og fattigdom. Det gør de i Danmark - og i mere end 45 lande over hele verden. De arbejder for demokrati og indflydelse til udsatte mennesker med manglende rettigheder, og støtter unge i at kæmpe for deres rettigheder. Med en stærk stemme kan unge over hele verden være med til at forandre verden og opbygge demokratiske og bæredygtige samfund.

Læs mere
Ejendom com release notes

Release brev: Februar 2024

Releases
28 feb. 2024

Overblik over seneste forbedringer og nye funktioner i ejendom.com

Læs mere
Dronetjek webinar billede v5

TechBooster #4: Droneinspektion og 3D-modellering af bygninger

Events
27 feb. 2024

Deltag i det kommende afsnit af vores TechBooster webinar, hvor vi får vi besøg af DroneTjek, som vil præsentere deres innovative løsning til branchen og hvordan de hjælper forskellige aktører indenfor drift og vedligehold af ejendomme, med at spare tid og penge ved brug af droneteknologi og 3D-modellering af bygninger

Læs mere
Boligforeningernes dag 1

Boligforeningernes Dag 2024 - mød vores venner og eksperter

Events
26 feb. 2024

Boligforeningernes dag er en messe, der samler bestyrelser og beboere fra boligforeninger, og har til formål at inspirere, levere viden til og stille netværk til rådighed for bestyrelserne. Kom ud og besøg os og vores nedestående venner og eksperter, hvor vi alle står klar til at tage en god snak om hvordan vi kan hjælpe din forening og vores kompetencer. I kan finde os på stand 2H.

Læs mere
Færch Fonden x ejendom.com

Færchfonden indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
19 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Færchfonden. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Færchfonden, så deres arbejde med driften af ejendommene nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Melander & Dam x ejendom.com

Melander & Dam indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam, så deres arbejde med tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, opgavestyring og CO2 beregninger nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Samsung AI Eco Bubble Launch 1

AI Washing - Alt hvad du behøver at vide

Nyheder
19 jan. 2024

AI-vask involverer at hævde, at et produkt anvender AI-teknologi, når det ikke gør det. Hvis leverandører fortsætter med at vaske kunstig intelligens, vil AI "bare" blive endnu et buzzword - hvilket vil mindske investorernes og offentlighedens tillid til teknologien.

Læs mere
Sangea & ejendom.com - Kim Sang Hansen, Tomas Zhang Mathiesen

SANGEA boligadvokat & ejendomsadministration indgår samarbejde med ejendom.com

Nyheder
10 jan. 2024

Sangea indgår et samarbejde med ejendom.com for at styrke samarbejdet mellem administratorer, rådgivere og bestyrelser i andels- og ejerforeninger.

Læs mere
Billede webinar 3 v3

TechBooster #3: Digital Miljø- og ressourcekortlægning

Events
04 jan. 2024

Deltag i det kommende afsnit af vores TechBooster Webinar, hvor Milva præsenterer hvordan digitalisering af ressourcekortlægninger på eksisterende bygninger kan gøre det lettere og billigere at imødekomme stigende dokumentationskrav for din ejendomsportefølje.

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.