Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

IMG 3574

Møgelhøj Arkitekter indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 apr. 2024

Møgelhøj Arkitekter blev etableret i 2015 med en vision om at genopdage og genindføre principperne om bedre byggeskik, godt håndværk og høj faglighed gennem alle projekter – en slags Bedre Byggeskik V2.0. Denne ambition gennemsyrer alle deres projektforløb og er ofte afgørende for de endelige løsninger på de enkelte projekter. De vil kæmpe for disse værdier, og stiller krav til deres kunder og håndværkere om at tage del i dette.

Læs mere
Nordic facility management ejendom com

Nordic Facility Solutions indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
12 mar. 2024

Nordic Facility Solutions er en virksomhed, som tilbyder forskellige ydelser, indenfor Facility Management området. De beskæftiger sig hovedsageligt med indeklima, belysning, energioptimering, teknik og styring i bygninger, herudover planlægning, styring og drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Læs mere
Mellemfolkeligt Samvirke x ejendom com

Mellemfolkeligt Samvirke indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 mar. 2024

Mellemfolkeligt Samvirke er en bevægelse, der kæmper for en mere retfærdig og bæredygtig verden. En verden uden diskrimination, klimakrise og fattigdom. Det gør de i Danmark - og i mere end 45 lande over hele verden. De arbejder for demokrati og indflydelse til udsatte mennesker med manglende rettigheder, og støtter unge i at kæmpe for deres rettigheder. Med en stærk stemme kan unge over hele verden være med til at forandre verden og opbygge demokratiske og bæredygtige samfund.

Læs mere
Færch Fonden x ejendom.com

Færchfonden indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
19 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Færchfonden. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Færchfonden, så deres arbejde med driften af ejendommene nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Melander & Dam x ejendom.com

Melander & Dam indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 feb. 2024

ejendom.com skal understøtte digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere, at ejendom.com bliver en del af digitaliseringsrejsen hos Melander & Dam, så deres arbejde med tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, opgavestyring og CO2 beregninger nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Ellap ejendom com 1

Next Dimension indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 dec. 2023

ejendom.com bliver en del af Next Dimensions digitaliseringsrejse. Virksomheden står bag en innovativ løsning til byggeri, der blandt andet udnytter 3D scanninger til en lang række aktører i bygge- og ejendomsbranchen.

Læs mere
Grunddataprisen 2023 artikel

Ejendom.com er finalist til Grunddataprisen 2023

Presse
25 sep. 2023

Den 25. oktober uddeles Grunddataprisen på Danmarks Data konferencen for 2. år i træk. Prisen har til formål at anerkende danske virksomheder, der aktivt udbreder og udnytter grunddata i digitale løsninger. Vi er stolte og beærede over, at være blandt de tre finalister til årets prisuddeling. 

Læs mere
LIVSVAERK x ejendom com

ejendom.com indgår samarbejde med Landsforeningen LIVSVÆRK

Presse
12 sep. 2023

ejendom.com bliver en del af Landsforeningen LIVSVÆRK's digitaliseringsrejse. Organisationen har i 125 år løftet en vigtig samfundsopgave gennem deres rådgivning, støtte, institutioner og botilbud rettet mod udsatte borgere i Danmark. Deres arbejde skal nu understøttes af vores løsning og kompetencer.

Læs mere
Trio Arkitekter x ejendom.com

ejendom.com indgår samarbejde med Trio Arkitekter

Presse
04 sep. 2023

ejendom.com bliver en del af Trio Arkitekters digitaliseringsrejse, så deres arbejde med tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, CO2 beregninger samt opgavestyring nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.