Nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra ejendom.com

Ellap ejendom com 1

Next Dimension indgår samarbejde med ejendom.com

Presse
05 dec. 2023

ejendom.com bliver en del af Next Dimensions digitaliseringsrejse. Virksomheden står bag en innovativ løsning til byggeri, der blandt andet udnytter 3D scanninger til en lang række aktører i bygge- og ejendomsbranchen.

Læs mere
Grunddataprisen 2023 artikel

Ejendom.com er finalist til Grunddataprisen 2023

Presse
25 sep. 2023

Den 25. oktober uddeles Grunddataprisen på Danmarks Data konferencen for 2. år i træk. Prisen har til formål at anerkende danske virksomheder, der aktivt udbreder og udnytter grunddata i digitale løsninger. Vi er stolte og beærede over, at være blandt de tre finalister til årets prisuddeling. 

Læs mere
LIVSVAERK x ejendom com

ejendom.com indgår samarbejde med Landsforeningen LIVSVÆRK

Presse
12 sep. 2023

ejendom.com bliver en del af Landsforeningen LIVSVÆRK's digitaliseringsrejse. Organisationen har i 125 år løftet en vigtig samfundsopgave gennem deres rådgivning, støtte, institutioner og botilbud rettet mod udsatte borgere i Danmark. Deres arbejde skal nu understøttes af vores løsning og kompetencer.

Læs mere
Trio Arkitekter x ejendom.com

ejendom.com indgår samarbejde med Trio Arkitekter

Presse
04 sep. 2023

ejendom.com bliver en del af Trio Arkitekters digitaliseringsrejse, så deres arbejde med tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, CO2 beregninger samt opgavestyring nu understøttes af vores løsninger og kompetencer.

Læs mere
Holmgaardx Ejendom

Kom til morgenmøde og få indsigt i bæredygtighed, renter og digitalisering indenfor ejendomsbranchen

Presse
24 aug. 2023

Vi inviterer i samarbejde med Holmsgaard Rådgivende Ingeniører og Sydbank til morgenmøde d. 20 september. Her kan du få gode råd, spændende oplæg og live demo af ejendom.com's platform og CO2-beregner.

Læs mere
Tmany

Ejendom.com’s egen Tomas nomineret til Ejendomsprisen Årets Profil

Presse
21 aug. 2023

Administrerende Direktør i ejendom.com er nomineret til Årets Profil. Vi er beæret over anerkendelsen fra branchen om vores ambitioner indenfor digitalisering af ejendomsindustrien.

Læs mere
Ejendom com team juni 2023

Ejendom.com nomineret til Procesprisen 2023

Presse
21 aug. 2023

Ejendom.com er nomineret til Procesprisen 2023. Vi er beærede over anerkendelsen indenfor bygge- og ejendomsbranchen. Prisen rettes mod aktører der nytænker eller optimerer processer indenfor byggeri.

Læs mere
Hestia

Ejendom.com indgår samarbejde med Hestia Ejendomme

Presse
21 aug. 2023

Ejendom.com's platform er nu en del af Hestia Ejendomme. Vi glæder os til at understøtte deres digitaliseringsrejse og blive en del af en førende virksomhed indenfor ejendomsudlejning.

Læs mere
Holmgaardx Ejendom

Ejendom.com indgår samarbejde med Holmsgaard A/S Rådgivende Ingeniører

Presse
21 aug. 2023

Ejendom.com og Holmsgaard indgår samarbejde med vores platform i centrum. Vi glæder os til at samarbejde med Holmsgaard og deres rådgivende ingeniører om yderligere at fremme digitaliseringen indenfor ejendomsbranchen.

Læs mere
Ejendom com team juni 2023

Ejendom.com nomineret til Startup of the Year 2023

Presse
18 aug. 2023

Ejendom.com, tech startup med speciale indenfor ejendomsadministration, -drift og -renovation, er nomineret til Årets Startup af HackerNoon. Vi har været så heldige at blive interviewet af HackerNoon, hvor vi giver indsigt i teamets ambitioner og visioner indenfor PropTech og softwareudvikling.

Læs mere

Book en uforpligtende demonstration af vores løsninger.

Tak for interessen! Vi vil kontakte dig hurtigst muligt på den e-mail eller det telefonnummer du har angivet.